Friday, July 12, 2013

PICNIC 3 DARA

Assalamualaikum readers yang handsome dan cantik semuanya >.<
 *bajet ade readers je ni*

well, as planned! dengan izinNya, kami berpeluang untuk dating for the first time! wuhhuuuu. all praise to Him :)

so let's story begin :D


PP : Bella ke?   *muka berkerut*
Bella : mmmm mmmm    *senyum ayu*

okay! time ni aku sengeh sampai ke langit! gila lawak diorang greeting. wakaka
sepatutnye aku keluarkan camera ni lebih awai. #FRUST


satu yang guwa kenai pasal si PP ni. Dia geram sangat kat budak, lagi-lagi budak chubby. *padahal dia pon chubby*
and yes! terkejut baq hang bila si PP ni duk grab je budak yang lalu, semedang je! haish


sembang punye sembang, orang yang sampai paling lewat ni lapaq..

let her make an order.
Dani cakap dia kuat makan, so let her decide what to eat >.<
while waiting for pizza...
kami bergambaq, chit chat sembang tukaq ceghita.
kami BERKENALAN sebenaqnya :)





            

teacher, engineer and pharmacist to be. amin amin amin

here we go~~

ni je menu picnic kami.
*pizza
*mushroom soup
*fruit tart
*rojak buah
*sate ikan
*ayaq bandung cincau and ayaq nyoq

BANYAK baq hang! ekekeke

tudiaaaa. guwa tak tau nak kata pa laaa =.=



sponsored by Bella. thanks kak! :)



gossip?! ekekekeke >.<


"instag..instag.."
tak snonoh pon ade cheq tengok gambaq ni. hehehe


candid~
kami dari REPUBLIC OF 92;
fiefie roshdi, nabila fatin dan nor hanani ^_^


and yes! kami jumpe for real. bukan lagi fake macam hari tu. haha

in memories:
06072013
Batu Burok, Kuala Terengganu.

2 comments:

Anonymous said...

trimassss...may i haveeeee gambar2 niii... =='! semua semuaaa

Ogyrozyani Rappa said...

wah bestnya jumpa kengkawan :).. jom jenguk blog saya http://ogyrozyani.blogspot.com